Elke week op vrijdag

Open ochtend Michaëlhuis

Tijdstip: 
 09.30 uur  - 12.30 uur

Ook in de zomermaanden is er iedere vrijdagochtend open huis in het Michaëlhuis. Mogelijk zijn veel mensen in uw omgeving de komende periode op vakantie en wordt het daardoor wat stil om u heen. Loop dan vooral op vrijdagochtend, als er markt is op het Kerkplein, het Michaëlhuis eens binnen! 
Van 9.30 tot 12.30 uur kunt u terecht voor een kop koffie, een bezoekje aan de Boekspot, een pauze tussen de bedrijvigheid door van het boodschappen doen, een gesprek met anderen... U kunt ook 17 K R U I S P U N T 

de kerk inlopen om daar even een rustig plekje te zoeken, bijvoorbeeld in het koor bij de piscina met de gedachtenisstenen van onze overleden gemeenteleden. Desgewenst is daar ook de mogelijkheid een kaarsje te branden. 
In deze periode is in het Michaëlhuis ook nog steeds de tentoonstelling te zien met de collectie houtsnijwerk van de heer Arie Vink: een voormalig leraar handvaardigheid die vanaf eind jaren 60 tot zijn overlijden in 1996 in Driebergen woonde. Deze tentoonstelling trekt ook veel bezoekers van buiten Leersum, waarbij de een na de ander onder de indruk blijkt te zijn van deze bijzondere nalatenschap. 
Deze tentoon-stelling blijft in ieder geval de gehele maand juli ook nog te bezichtigen: rondom de kerk-diensten en tijdens de open ochtenden van het Michaëlhuis.

terug