Even voorstellen… Even voorstellen…


 
Als nieuwe seniorenpastor in de Michaëlkerk stel ik me graag even aan u voor. Ik ben Anne Ribberink. Ik ben 25 jaar jong en ik woon in Veenendaal.
Na mijn studie, Godsdienst Pastoraal Werk in Ede, ben ik in Veenendaal begonnen als deeltijd-seniorenpastor in een andere PKN gemeente.
De ontmoetingen met oudere mensen vind ik bijzonder. Achter elke deur huist een eigen verhaal. Ik vind het mooi om deze verhalen te horen en samen na te denken over leven en geloven.
In mijn vrije tijd geniet ik van zingen en gitaarspelen, creatief bezig zijn of schrijven, ook maak ik graag een mooie boswandeling door de natuur.
 
Vanaf 1 Oktober ben ik aan het werk in de Michaëlkerk. De eerste tijd zal ik me richten op het bezoeken van gemeenteleden die in de Schermerij of in de Ridderhof wonen. Daarna wil ik ook in de andere wijken met u komen kennismaken.
Als seniorenpastor richt ik me vooral op de mensen van 80 jaar en ouder.
De Bijbelkring die eerder in de Schermerij gehouden werd, gaat dit najaar weer van start. Bewoners van de Schermerij, of betrokkenen destijds, zullen daarvoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.
 
Ik heb er zin in en kom graag met u kennis maken,
 
Anne Ribberink
Seniorenpastor
Mail:
Telefoon: 06-37386426, zo mogelijk tussen 08.30-12.00 en 13.30-17.00 bellen.
Vaste werkdagen: Dinsdag, Donderdagmiddag

Voor foto's van bevestiging en inzegening klikt u hier

 

terug