Openluchtdienst 2019 Openluchtdienst 2019

Zondagmorgen 7 juli kwamen zo’n 150 kerkgangers voor de jaarlijkse Openlucht-dienst naar het terrein achter het zwembad aan de Scherpenzeelseweg. 


Op uitnodiging van het Oecumenisch Platform Leersum organiseerde de Michaëlkerk de dienst dit jaar.  Met een groep gemeenteleden van de deelnemende kerken was het thema door ds. Pieter Goedendorp voorbereid: “Tijd voor alles.” 
Om de lezing uit Prediker 3 draaide de dienst: “Alles heeft z’n uur…” Saskia Hoogendam en Carine Roos verleenden muzikale mede-werking en zongen onder meer het dankzij zangeres Kinga Ban bekend geworden “Seasons of Love” in aansluiting op de over-denking.

Ruim tijd werd er gemaakt voor de jongeren van Leersum4Moldavië 2019, die 13 juli vertrekken naar de plaats Sculeni, waar ze de laatste hand gaan leggen aan het Day Care Centre van de evangelische gemeente waaraan ook eerdere groepen uit Leersum aan bouwden. Ze ontplooiden in de afgelopen winter heel veel activiteiten om het benodigde bedrag daarvoor bijeen te brengen. 
Via een ontspannen ‘pubquiz’ onder leiding van Haico Veldhuizen kregen de aanwezigen met ’n knipoog meer zicht op al het werk dat de jongeren hebben verzet. Aan het einde van de dienst werden ze daadwerkelijk uitgezwaaid, met vlaggetjes en al! en toegezongen “Ga met God en Hij zal met je zijn…”

 
 
terug