Activiteiten Michaëlkerk rondom Kerstmarkt Activiteiten Michaëlkerk rondom KerstmarktVrijdag 14 december a.s. organiseert de Ondernemersvereniging Leersum in het winkelgebied een kerstmarkt van 15.00 - 21.00 uur. 
Ook de "Dorpssoep" is op deze datum present: van 17.00 – 19.00 uur is er een uitdeelpunt in het winkelcentrum én in het Michaëlhuis. Dankzij de medewerking van lokale ondernemers is er op deze manier weer gelegenheid andere dorpsgenoten rond de (gratis) soep te ontmoeten. 
Vanuit de Michaëlkerk worden rond deze kerstmarkt en Dorpssoep ook een aantal eigen (muzikale) activiteiten georganiseerd. 


In het Michaëlhuis is een tentoonstelling met kersttaferelenuit de collectie houtsnijwerk van de heer Arie Vink. Deze tentoonstelling is de hele decembermaand te bezichtigen. Van enkele afbeeldingen zijn kerstkaarten gemaakt, dus voor iedereen die nog op zoek is naar een bijzondere kerstkaart is het zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen.

Programma:

17.00 - 19.00 uur: Dorpssoep
17.30 - 18.00 uur: een optreden van kamerkoor de Living Song uit Leersum, dat ook dit keer de gelegenheid biedt met een aantal liederen mee te zingen.
18.00 - 18.30 uur: een optreden van projectkoor Prove-It uit Veenendaal, dat inmiddels vaste gast is in de Michaëlkerk en iedere keer weer voor een sprankelend optreden zorgt. 
18.45 tot 19.15 uur: na een verrassend sfeervol optreden vorig jaar bieden we ook dit keer graag een podium aan accordeonvereniging Crescendo, met een bij de decembermaand passend programma.

Ook buiten is er volop activiteit. Vanaf 15.00 uur zijn jongeren van de corsogroep van de interkerkelijke Jeugdraad present met kramen present, evenals jongeren van de Moldaviëgroep.
Er zijn heerlijke oliebollen (die tevens besteld kunnen worden), taarten en handgemaakte kerstartikelen.  
Ook de "buren" op het Kerkplein doen mee: het Kunstgilde opent eveneens haar deuren met een expositie en winterfair. 
Kortom: van harte welkom op het Kerkplein en in de Michaëlkerk!
klik hier voor de poster met het Michaëlkerk-programma!


 
 

terug